Zabava

Udala se prekrasna izraelska manekenka Bar Refaeli

Bivša djevojka Leonarda Di Caprija po drugi put je izgovorila "sudbonosno da".
Udala se prekrasna izraelska manekenka Bar Refaeli
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Prekrasna dugonoga manekenka Bar Refaeli udala se za svog dečka te tako i službeno slomila srca muškaraca širom svijeta.

Njezin izabranik je biznismen Adi Ezra, a kako prenosi E! Online, vjenčanje se održalo u njezinom rodnom Izraelu, u Carmel Forest Spa Resortu na otvorenom, pred 300 zvanica.

Manekenka se odlučila za Chloe vjenčanicu, a dok je šetala prema oltaru, poznati izraelski pjevač Shlomi Shabbat, pjevao je pjesmu "The Beginning of the World". Bar se kasnije presvukla u haljinu iste dizajnerske kuće, kako bi lakše mogla pozdravljati goste i plesati.

Vjenčanje je navodno koštalo 330 hiljada dolara, a taj dan samo su avioni s posebnom dozvolom smjeli letjeti iznad resorta, iako je par tražio potpunu zabranu, no izraelske vlasti nisu ju dopustile. Ranije ovog mjeseca, Bar je organizovala i djevojačku zabavu na Maldivima, a na svom Instagram profilu često je objavljivala slike provoda.

Ovo je za 30-godišnju manekenku drugi brak, a prethodno se 2003. godine udala za Arika Weinsteina, a rastala svega dvije godine kasnije. S Leonardom Di Caprijem provela je nekoliko godina, a konačno su rekli zbogom jedno drugom 2011. godine.

Vijest o vjeridbi, Bar je potvrdila u martu ove godine, a par je tada bio zajedno godinu dana. Šuškalo se i o čestim svađama pa čak i varanju, no čini se kako je par prebrodio sve probleme.

Izvor i foto: index.hr

Portal Analitika