Politika

DNP: Na protest stiže veliki broj Nikšićana

Puna podrška nenasilnim demokratskim narodnim protestima kao jedinom načinu da se preko prelazne vlade stvore preduslovi za održavanje prvih fer i slobodnih izbora stiže iz Nikšića, a to će se najbolje vidjeti po velikom broju građana naše opštine koji će se odazvati pozivu organizatora i učestvovati u protestima najavljenim za dva dana u Podgorici, najavljeno je iz Demokratske narodne partije.
DNP: Na protest stiže veliki broj Nikšićana
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Opštinski odbor DNP-a je sinoć ocijenio da su svi preduslovi za dolazak i aktivno učešće na protestima 27. septembra uspješno realizovani kako od strane DNP-a, tako i od ostalih konstituenata Demokratskog Fronta u Nikšiću.

"Kao i uvijek do sada kada je u pitanju borba za prave i iskonske vrijednosti učešće Nikšića i Nikšićana će biti neupitno i na zavidnom nivou. Obespravljeni i osiromašeni narod će napokon poslati jasnu poruku da je krajnje vrijeme da se stane na put pretakanju državne imovine u privatne džepove povlašćenih pojedinaca prikalemljenih na političku matricu Demokratske partije socijalista", kazali su iz ove partije.

Kako je istakao predsjednik DNP-a Milan Knežević, velika panika i strah od gubitka na izbornoj krađi stečenih privilegija i materijalnih bogatstava debelo protresaju vladajuće strukture, a o tome najbolje govore udbaške konstrukcije koje serviraju servilni mediji u pokušaju  da mirne građanske proteste predstave kao antidržavne i antidemokratske.

"Ne iznenađuje me snaga DNP-a u ovom gradu, jer je ideja o nastanku DNP-a potekla upravo iz Nikšića", zaključio je on.

Takođe, sklopu redovnih aktivnosti na sastanku je za zamjenika predsjednika OO DNP jednoglasno izabran Mladen Milović.

Portal Analitika