Fudbal

Monako do pobjede sa penala u 95. minutu

Monako se vratio u Kneževinu sa sva tri boda nakon gostovanja Monpeljeu đe je savladao sa 3:2 jedan od najlošijih timova francuske Lige 1 ove sezone.
Monako do pobjede sa penala u 95. minutu
Portal AnalitikaIzvor

Monepelje, koji je i dalje bez pobjede u novoj sezoni, lijepo je otvorio meč, a štoper Danijel Kongre doveo ih je u vođstvo u 26. minutu nakon gužve u petercu. Do drugog gola domaćin je stigao opet iz prekida, a nakon centaršuta sa desne strane Argentinac Gvido Kariljo pogodio je sopstvenu mrežu za prednost od 2:0.

Ipak, izmjene koje je portugalski satručnjak izvršio na poluvremenu, prije svega ulazak El Šaravija umjesto indisponiranog Karilja, poboljšale su igru Monaka, koji je do smanjenja rezultata stigao u 57. minutu preko Fabija Koentraa. Samo osam minuta kasnije Lemar je na asistenciju Nabila Dirara poravnao na 2:2 i potpuno vratio neizvjesnost u utakmicu.

U prvom minutu nadoknade vremena, bez razloga je čuvar mreže domaćina oborio Koentraa, a sudija Turpan bez razmišljanja pokazao na bijelu tačku. Fabinjo je bio siguran, lako je matirao Legalija i donio Kneževima treću pobjedu ove sezone.

Portal Analitika