Zabava

Bar Rafaeli zaustavlja vazdušni saobraćaj?

Svadba supermodela Bar Rafaeli izazvala je varnice na izraelskom nebu, jer je slavni par zbog slavlja tražio da se zatvori vazdušni saobraćaj.
Bar Rafaeli zaustavlja vazdušni saobraćaj?
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Želeći da spriječe navalentne paparace da snimaju ceremoniju njihovog vjenčanja, koje će se večeras održati na sjeveru Izraela, popularna manekenka i njen vjerenik, biznismen Adi Ezra, zatražili su od agencije za civilno vazduhoplovstvo da „zatvori“ nebo nad tim područjem, prenosi Tanjug.

Pozivajući se na bezbjednosne razloge zbog potencijalne gužve u tom vazdušnom prostoru, agencija je dala odobrenje.

Ubrzo, međutim, uslijedila je ljutita reakcija izraelskog ministra transporta Izraela Kaca koji je rekao da „nebo pripada svima i da se ta vrsta ekskluzivnosti ne može iz komercijalnih razloga davati bilo kojoj poznatoj ličnosti“.

Nakon vijesti da će letovi biti zabranjeni, Kac je uputio strogu notu direktoru civilnog vazduhoplovstva, u kojoj ga upozorava i „da će ukoliko nebo iznad vjenčanja Bar Rafaeli ne bude otvoreno, on biti smijenjen sa položaja“.

Izvor i foto: rts.rs

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.