Abiznis

Telekom: Nova Premium kartica i nove funkcionalnosti mobilne aplikacije

Crnogorski Telekom, u saradnji sa Hipotekarnom bankom, od danas korisnicima nudi uslugu mobilnog bankarstva. Svi sadašnji i budući korisnici Premium kartice, pored popusta do 30 odsto na preko 900 prodajnih mjesta u Crnoj Gori i kupovinu na rate,sada mogu koristiti i usluge mobilnog bankarstva kroz mobilnu aplikaciju – Premium program, saopšteno je na današnjoj konferenciji za novinare.
Telekom: Nova Premium kartica i nove funkcionalnosti mobilne aplikacije
Portal AnalitikaIzvor

“Ova aplikacija omogućava da na svom telefonu imate direktan pristup računu za koji je vezana Premium kartica. Bez odlaska u banku, 24 sata dnevno, svih sedam dana u nedjelji, korisnici mogu prenijeti sredstva na drugi račun, platiti račune, pregledati transakcije i provjeriti stanje na računu”, rekao je Marko Jovanović, rukovodilac Službe kartičnog poslovanja i naprednih kanala prodaje Hipotekarne banke, predstavljajući aplikaciju.

Direktor korporativne strategije i komunikacije Crnogorskog Telekoma Marko Stojović istakao je da je ovo logičan nastavak četvorogodišnje saradnje najinovativnije telekomunikacione kompanije u Crnoj Gori i najinovativnije banke.

“Jedinstveno korisničko iskustvo i servisi koji našim klijentima omogućavaju najbolju uslugu, uz uštedu vremena i novca, zaštitni su znak Crnogorskog Telekoma. Sigurni smo u to da će nastavak ovog partnerstva sa Hipotekarnom bankom našim korisnicima omogućiti brojne uštede i bolji kvalitet korišćenja bankarskih i telekomunikacionih usluga”, rekao je Stojović, naglasivši da su sadašnjih 12,500 korisnika Premium kartice najbolji dokaz da su na pravi način odgovorili potrebama tržišta.

Premium aplikacija, osim dijela u kome je omogućeno mobilno bankarstvo, sadrži i informativni dio. Korisnici tu mogu pronaći spisak radnji u kojima se ostvaruju Premium povoljnosti, pretraživati po kategorijama i gradovima. Aplikacija, takođe,korisnicima šalje notifikacije o promocijama u zoni u kojoj se trenutno nalaze i pregled objekata u neposrednoj blizini u kojima se nude Premium popusti.

Osim popusta do 30 odsto i kupovine na rate kod 300 partnera, na preko 900 lokacija u Crnoj Gori, u promotivnom periodu Telekom nudi 20 odsto popusta na sve uređaje u T-Centrima uz mogućnost plaćanja na rate (izuzev za telefone iPhone 6 i Samsung S6).

Aplikacija Premium program je besplatna i dostupna za download na App Store i Google Play, a usluga mPremium mobilnog bankarstva, biće besplatna do kraja godine, od kada će se naplaćivati 0.50 € mjesečno. Za novu Premium karticu i korišćenje mPremium mobilnog bankarstva, osim u poslovnicama Hipotekarne banke i putem mobilne aplikacije, od danas se može prijaviti i u T-Centrima.

 

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
M Mila K
24.09.2015. 15:17

Ne ponuditi ni jednu realnu povoljnost osim napada na dzep klijenta - kakvo spinovanje nevrijedno uporedjenja druge telekomunikacione kompanije koja nudi novi napredak na trzistu i odnosu prema klijentima... Sve govore photos- lijepo pakovanje neegzistirajuce sustine.

1
0