Politika

Živković: Postojao prijedlog da Radulović i poslanici podnesu ostavke

Predsjednik Opštinskog odbora Nove srpske demokratije iz Berana Radojica Živković potvrdio je u izjavi za Pobjedu da je, na sjednici predsjednika opštinskih odbora svih konstituenata Demokratskog fronta, tražio da funkcioneri tog političkog saveza u Skupštini Crne Gore, uključujući i potpredsjednika parlamenta Branka Radulovića, podnesu ostavke na radnim tijelima.
Živković: Postojao prijedlog da Radulović i poslanici podnesu ostavke
Portal AnalitikaIzvor

Živković je na ovaj način indirektno potvrdio i tvrdnje sad već bivšeg predsjednika Opštinskog odbora Nove iz Bijelog Polja Slavka Fuštića. Fuštić, koji je u srijedu podnio ostavku na mjesto predsjednika Nove Bijelo Polje, naveo je da je zahtjeve iz pisma koje je uputio Predsjedništvu DF-a i u kojem je tražio da u slučaju neuspjeha protesta njihovi funkcioneri podnesu ostavke, u nešto blažoj formi na sjednici predsjednika opštinskih odbora svih konstituenata DF-a, iznio i Živković.

Iako je predsjednik Nove u Beranama u izjavi za Pobjedu istakao da Fuštićeve tvrdnje nijesu do kraja tačne, ipak je potvrdio da je i sam tražio ostavke.

- Samo se razmatrala moguć nost da funkcioneri u Skupštini na radnim tijelima podnesu ostavke, kao i da potpredsjednik Skupštine eventualno da ostavku. To je bio samo prijedlog, ništa ultimativno. Nema to veze sa onim što je Fuštić pričao. Biće protesti, mi idemo na proteste - rekao je Živković Pobjedi.

Podsjećanja radi, Slavko Fuštić podnio je u srijedu ostavku na mjesto predsjednika Nove u Bijelom Polju i napustio partiju, jer u vrhu DF-a nijesu imali razumijevanja za pismo koje je uputio Predsjedništvu, a u kojem je tražio da poslanici i odbornici DF-a, osim onih u Beranama i Kolašinu, najkasnije do početka protesta zakazanih za 27. septembar podnesu ostavke i trajno napuste Skupštinu Crne Gore i lokalne parlamente. Tražio je, takođe, da se poslanici DF-a i rukovodioci protesta prije njihovog početka javno obavežu da će, u slučaju njihovog neuspjeha, izaći iz politike.

Bivši predsjednik bjelopoljskog ogranka Nove Slavko Fuštić negirao je informacije da je u Bijelom Polju bilo puča unutar Demokratskog fronta, navodeći da nije tačna informacija da su svi konstituenti osim DNP-a podržali njegovo pismo Predsjedništvu DF-a u kojem se traži povlačenje iz politike svih lidera ako ne uspiju protesti. - To nije tačna informacija - rekao je Fuštić ne želeći da iznosi više detalja.

Pobjeda

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
G Guest_11358
24.09.2015. 11:34

Gospodin Fuštić je izgleda jedini iskreni zastupnik politike DF - a , obzirom da je duboko i otvoreno spoznao sve fakine i petparačke kolege iz Partije , koji će sve uraditi i prodati najrođenije , samo da bi sačuvali ono čemu se nijesu ni u snu nadali da budu poslanici , pozivajući na mobu , bunt , pobunu , proteste građane iskreno vjerujuće u nemoguće ( promjenu vlasti , ulicom) i to skim mrčilo im se . Sa Milutinom Đukanovićem, čija samo prva četiri slova imena govore kome će ići u prilog sva ujdurma unaprijed propalih nazovi protesta ili kampovanja, neozbiljne družine i svojevrsnih manipulatora emocije grupe ili pojedinaca dok se ne razbježe poslije prve kiše.

3
1
G Guest_28485
24.09.2015. 09:41

Naslov vam ne odgovara sadržaju teksta.Možda je to slučajno ili...

0
0