Crna hronika

Incident: Napadnuta novinarka Pobjede

Novinarka Pobjede Ana Gagović napadnuta je verbalno i fizički juče na radnom zadatku tokom izvještavanja o privođenju osumnjičenih iz Bara.
Incident: Napadnuta novinarka Pobjede
Portal AnalitikaIzvor

Na parkingu iza zgrade Specijalnog tužilaštva, oko 11.20 sati mlađa djevojka izašla je iz obližnje zgrade, prišla novinarki Pobjede, verbalno i fizički nasrnula na nju, tražeći, uz psovke i prijetnje, da novinarka Pobjede skloni vlastiti automobil sa parking mjesta. Slučaj je prijavljen policiji i istraga je u toku. (Pobjeda)

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
G Guest_23227
24.09.2015. 12:09

Za osudu je svako neprimjereno verbalno ponašanje, a posebno fizičko nasrtanje. Treba primjereno kazniti vinovnike takvih djela. Ono što bi bilo zanimljivo čuti je da li se radi o napadu na novinara, ili na građanina koji je parkirao auto. Uz to vjerujem da je vozilo bilo propisno parkirano.

11
0