Društvo

Numanović: Islamska zajednica dala doprinos toleranciji i poštovanju

Povodom Kurban Bajrama u svoje i u ime Ministarstva za ljudska i manjinska prava upućujem najsrdačnije čestitke Reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu ef. Fejziću, starješinstvu i pripadnicima/ama islamske vjere, kazao je ministar za ljudska i manjinska prava Suad Numanović.
Numanović: Islamska zajednica dala doprinos toleranciji i poštovanju
Portal AnalitikaIzvor

-Želim da najznačajniji islamski praznik proslavite u duhu mira i prijateljstva, i da ga provedete s najbližima. Neka Vam blagosloveni dani Hadža i Bajram donesu mir, zdravlje i sreću. Ovo je prilika da se, u duhu najboljih islamskih vrijednosti, podsjetimo značaja bogatstva našeg viševjerskog i višenacionalnog društva, i da pokažemo da se samo u duhu tolerancije i iskrenog poštovanja u Crnoj Gori mogu graditi dobri odnosi između pripadnika različitih vjeroispovijesti. Islamska zajednica u Crnoj Gori i pripadnici islamske vjere su tome dali ogroman doprinos. Želim da svetost i uzvišenost Kurban Bajrama i njegovo svečano proslavljanje ukažu na univerzalne i humane vrijednosti islama, kazao je Numanović.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.