Zabava

Bane Sanšajn se oženio na Karibima!

Branislav Bojović, poznatiji kao Bane Sanšajn, samo što se zakleo na vječnu ljubav morao je na sud, jer se protiv njega vodi proces zbog posjedovanja narkotika i napada na službeno lice.
Bane Sanšajn se oženio na Karibima!
Portal AnalitikaIzvor

Branislav Bojović (46), koji je popularnost stekao devedesetih kao frontmen benda „Sanšajn“, prije sedam dana oženio se svojom dugogodišnjom djevojkom Deom na Karibima. Medeni mjesec je, međutim, kratko trajao, jer je Bane pozvan na sud zbog optužbi za posjedovanje narkotika i napad na službeno lice.
On se uredno pojavio na ročištu, a za „Blic“ je radije govorio o svadbi nego o procesu. Na osnovu fotografija vidi se da je ceremonija bila intimna. Mladoženja je bio u košulji, popularno zvanoj havajka, a mlada u bijeloj pamučnoj haljini sa prirodnim cvijećem u kosi.
- Vjenčao sam se na Karibima sa dugogodišnjom djevojkom Deom. Karibi su leijpa ostva. Tamo sam zaokružio jednu priču. Skoro cijelo ljeto smo proveli tamo, družili smo se s prijateljima koji žive na Karibima - kazao je Bane za „Blic“.
Iako se on u Srbiju vratio zbog suđenja, proces je odložen. O tome, međutim, nije htio da razgovara. Branislav je već iznio svoju odbranu u aprilu ove godine. Tada je izjavio da jeste koristio psihoaktivne supstance, pošto je uhapšen sa četiri grama amfetamina, ali da nije napao policajce.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.