Abiznis

M:tel: Telefon na 24 rate i čak do 30 odsto popusta na pretplatu uz Odaberi plus pakete

Kompanija m:tel u najnovijoj prodajnoj akciji nudi za korisnike koji potpišu ugovor na 24 mjeseca uzOdaberi plus pakete mogućnost kupovine telefona na rate i ostvarenje popusta do 30 odsto.
M:tel: Telefon na 24 rate i čak do 30 odsto popusta na pretplatu uz Odaberi plus pakete
Portal AnalitikaIzvor

Iz ponude izdvajamo telefone, koje korisnici mogu kupiti na 24 jednake rate uz popuste na pretplatu, a bez obzira koji postpaid paket izaberu rata za Samsung SM6928 rata je 43,38 eura mjesečno; Samsung SM925F 41,96 eura; Alcatel 604Idol3 15,12 eura; Samsung SM920F 37,04 eura; Huawei P8 25,04 eura i LG H500F svega 9,29 eura mjesečno.

U m:tel-u su za nove postpaid korisnike u ovoj akciji omogućeni sljedeći popusti na pretplatu: 10% uz paket Odaberi plus 10,8; popust od 20% uz pakete Odaberi plus 14,8 i popust od 30% uz paket Odaberi plus 24,8.

Uz Odaberi plus pakete inače korisnci dobijau neograničen Internet uz najviše GB po maksimalnoj brzini, kao i minute i poruke ka svim mrežama u Crnoj Gori.

Korisnik plaća prvu ratu odmah, a ostale putem mjesečnih postpaid računa. Akcija se odnosi na kupovinu uređaja po maloprodajnoj cijeni uz odgovarajući broj mjesečnih rata.

Više informacija o akciji i cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, na korporativnom sajtu  www.mtel.me, kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

 

 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.