Region

Ko je Amerikanac uhapšen u Beogradu: Fotograf nagih modela, trener Robina Vilijamsa...

Amerikanac Džejms Entoni Stivens, koga je beogradska policija uhapsila zbog sumnje da je oštećenoj iznudio novac da ne bi objavio njene gole fotografije, predstavljao se kao vlasnik agencije za odabir manekenki i fotograf nagih modela, piše Mondo.rs.
Ko je Amerikanac uhapšen u Beogradu: Fotograf nagih modela, trener Robina Vilijamsa...
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Stivens (50) je uhapšen jer je, kako tvrdi policija, u julu u umjetničkom аteljeu u Kotoru, po pristаnku oštećene, nаprаvio set fotogrаfijа i snimаkа nа kojimа je onа gola, a onda joj tražio 400 eura da to ne bi objavio na internetu. Ona mu je dala 250 eura i fotoaparat.

Amerikanac je u međuvremenu nа jednom sаjtu postаvio dvа kompromitujućа snimkа oštećene, а potom joj trаžio još 350 eurа kаko ne bi postаvio još video i foto mаterijаlа. Uhapšen je prilikom primopredaje novca u Beogradu, navela je policija.

Stivens, koji je iz Los Anđelesa, živi u Minhenu, a manekenke je birao u državama istočne Evrope, Češkoj, Slovačkoj, Rumuniji, Crnoj Gori..., piše Mondo.rs.

Djevojke je, između ostalog, birao za modne revije, putovanja jahtama, televizijske emisije o jahtama, a organizovao je i izbore misica.

Fotografije manekenki, modela i djevojaka objavljivao je na svom Facebook profilu, na kojem se pohvalio i da je sredinom 90-tih godina bio lični trener glumca Robina Vilijamsa.

Stivens je i direktor male producentske firme "Crazy fast productions" i na Facebook profilu te kuće takođe je objavljivao snimke sa jahti i fotografije modela.

On je u svojoj biografiji naveo i da je predavač o veganskoj ishrani, šampion u 24-časovnom triatlonu, disciplinama snage...

Stivens tvrdi i da je bio lični trener vojnika "mornaričke foke", čelnika raznih kompanija i filmskih zvijezda i modela.

Navodi i da je ustanovio različite programe ishrane i vježbanja, a navodno je završio Univerzitet Kalifornije u San Dijegu i govori francuski i njemački jezik.

Mondo.rs; Foto: Facebook

Portal Analitika