Politika

Milić prozvao vlasnike Vijesti: Kad-tad biće istrage o malverzacijama na berzi

Predsjednik Socijalističke narodne partije Srđan Milić kazao je tokom skupštinskog zasijedanja da kad-tad mora doći na red istraga o malverzacijama na berzi putem novinarskih tekstova od strane jednog štampanog medija.
Milić prozvao vlasnike Vijesti: Kad-tad biće istrage o malverzacijama na berzi
Portal AnalitikaIzvor

Milić je, kako je prenijela Televizija Pink M, komentarišući tekst u dnevnom listu Vijesti u kojem je bivši predsjednik op- štine Pljevlja Miloje Pupović doveden u vezu sa optuženim za šverc droge i ubistva Naserom Keljmendijem, kao i saradnicima Darka Šarića, kazao da je u pitanju šizofrena namjera i pokušaj da se izjednače kriminalci sa onima koji to nijesu.

- Garantujem, kad-tad mora doći na red i istraga da li je pojedini štampani medij i njihovi osnivači svojim tekstovima omogućili sticanje enormnog bogatstva sebi i drugima na tržištu hartija od vrijednosti - rekao je Milić obraćajući se ministru pravde Zoranu Pažinu. Predsjednik SNP-a je ukazao na dvojne aršine pojedinih medija.

 - Kada neko mnogo priča u vezi sa kriminalom uobičajeno je da u njegovoj biografiji možete naći kriminalnu aktivnosti - poručio je Milić tokom skupštinskog zasijedanja na kojem se raspravljalo o oduzimanju imovine stečene kriminalnim aktivnostima. (Pobjeda)

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
G Guest_54999
23.09.2015. 10:48

E kad si I ti to rekao, znači da su stvarno prećerali

11
2