Košarka

Vučević u pogonu od subote

Nikola Vučević počeće pripreme sa ekipom Orlando Medžika od subote, kada klub sa Floride počinje trening- kamp prvog tima. Trener Skot Skajls, novi šef struke ,,magičnih“ je istakao da ga raduje što će svi prvotimci biti na raspolaganju za treninge, rasterećeni od povreda, te da ih očekuje sve na okupljanju za vikend.
Vučević u pogonu od subote
Portal AnalitikaIzvor

Prva petorka je već najavljena, Elfrid Pejton i Viktor Oladipo je darovit duo snažnih i brzih bekova, Tobijas Heris je nezamjenjiv na niskom krilu, a Baranin Vučević na centru. Jedina
dilema je pozicija krilnog centra, a očekuje se da se za to mjesto bore Čening Fraj (dobra opcija u šutu sa distance) i odlični defanzivac Eron Gordon.

Bek-krilo Evan Furnije, veteran Si Džej Votson koji je stigao iz Indijane i novajlija iz Barselone, hrvatski bek Mario Hezonja, čekaće priliku sa klupe. Uz Duvejna Dedmona, visokog specijalistu za igru u odbrani, Orlando ima bolje pokriven tim na svim pozicijama. Ambicije kluba su jasne, borba za plasman u plej-of Istočne konferencije nakon pola decenije tavorenja, a Vučević je najavljen kao glavna ofanzivna opcija. (Arena)

Portal Analitika