Društvo

Veliki požar na Radovču

Veliki požar na Radovču od juče gori, a vatru nijesu uspjeli da ugase ni dromaderi. Mjesni šumar oko 7:20 sati prijavio je požar Službi zaštite i spasavanja.
Veliki požar na Radovču
Portal AnalitikaIzvor

Na teren je izašlo šest vatrogasaca i dva vozila. Vatra je zahvatila veliku šumu. Kuće, za sada, nijesu u opasnosti. Teško će se ugasiti taj požar bez velike kiše. Nijesu pomogli ni dromaderi koji su nekoliko puta nadlijetali prostor. Gori velika bukova i borova šuma sa „tepihom“ od suvog lišća – rekao nam je dežurni dispečer. (Pobjeda)

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
S Slobodan Gluščević
23.09.2015. 10:10

Ova masovna pojava požara izgleda vrlo slučajno. Svaki požar sa više žarišta u vrijeme duvanja jakih vjetrova, a pred najavljene proteste. Koji monstruozni bolesnici smišljaju ovakve gadosti.

1
1