Zabava

Robert de Niro bijesan prekinuo intervju

Slavnom oskarovcu, koji trenutno promoviše svoju novu komediju "The Intern", nisu se dopale "negativne insinuacije" u pitanjima novinara.
Robert de Niro bijesan prekinuo intervju
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Robert de Niro bijesan je napustio intervju za magazin "Radio Times", jer mu se nisu dopala pitanja novinarke. Slavni oskarovac promovisao je svoju novu komediju "The Intern", kada je izrazio svoje nezadovoljstvo pitanjima koje mu je postavila novinarka Ema Broks.

De Niro, kojeg je novinarka opisala kao "depresivnog", nije bio zadovoljan njenim pitanjem kako izbjegava da na snimanjima ne upadne u "autopilot stanje".

Prema njenim riječima, on ju je u tom trenutku zamolio da zaustavi snimanje, zatim je ustao iz stolice i "počeo bijesno da šeta", prije nego što je riješio da prekine intervju zbog "negativnih insinuacija" u njenim pitanjima.

De Niro je, dodaje novinarka, odbio da joj objasni na šta je tačno mislio i koje pitanje mu je zasmetalo. Ona je kasnije izjavila da ju je iznervirao njegov neprijateljski stav i snishodljivost, ali da se saosjeća sa njim.

Film "The Intern", u kojem De Niro glumi sa En Hatavej, već je dobio negativne ocjene filmskih kritičara.

Izvor i foto: blic.rs

Portal Analitika