Abiznis

Rekordna posjećenost hotela „Bianca Resort & Spa“

Lider turističke privrede sjevera Crne Gore, hotel “Bianca Resort & Spa” i ove godine bilježi izuzetno pozitivne rezultate u periodu ljetnje turističke sezone i to sa 10% više noćenja u odnosu na isti period 2014. godine. Kako je aktivni odmor u svijetu sve popularniji, tako je i interesovanje gostiju za odmorom na planini sve veće.
Rekordna posjećenost hotela „Bianca Resort & Spa“
Portal AnalitikaIzvor

“Najveći porast u toku ljetnje sezone “Bianca” bilježi sa tržista zapadne Evrope. Posebno bih istakao tržište Francuske, gdje smo ostvarili porast od gotovo 20% a tu je i značajan broj gostiju iz Belgije, Velike Britanije a nijesu ni u 2015-toj izostale grupe Izraelskih turista. U porastu je i broj domaćih gostiju. Značajno je pomenuti da je u periodu ljeta, u Bianci na pripremama boravio veliki broj sportskih ekipa kako iz zemlje tako i Iz inostranstva. Sama lokacija hotela, njegovi sadržaji, blizina sportskih terena doprinose sve većem interesovanju. Specijalnim promocijama i paket aranžmanima smo privukli i veliki broj domaćih gostiju posebno u periodu jula i avgusta. I u periodu post sezone bilježimo izuzetno dobre rezultate, značajno bolje u odnosu na isti period prošle godine, kazao je menadžer hotela Nemanja Kuljić.

Kako se bliži kraj ljeta, u Bianci se užurbano spremaju za predstojeću zimsku sezonu. “Za period novogodišnjih i božićnih praznika pripremamo veoma atraktivan muzički program za koji smo sigurni da će privući veliki broj gostiju i da ni ove godine neće izostati tradicionalno nezaboravan provod. Kao i svake godine do sada, za period zimske sezone, pripremamo posebne povoljnosti za individualne goste kao i za grupe. Već imamo jako dobre najave i sklopljene ugovore sa velikim brojem agencija i tour operatora” objašnjava Kuljić.

Da podsjetimo “Beppler&Jacobson Montenegro” je prošle sedmice saopštio zadovoljstvo ostvarenim ovogodišnjim rezultatima u svom budvanskom Hotelu “Avala Resort&Villas”. Najavili su i  veliki broj rezervacija u post sezoni a trenutno se u Avali održava i velika Konferencija OSCE Kosovo, boravi grupa iz Francuske od 143 osobe - PGA Motors, kao i  velika Konferencija “Conference on Fracture and Damage Mechanics”.

Portal Analitika