Abiznis

Herceg Novi "Vodovod": Restrikcije od 12. do 31. oktobra

Hercegnovski "Vodovod" je dobio zvanično obavještenje o planiranom remontu HE Dubrovnik od 12. do 31. oktobra. Građani će naknadno biti obaviješteni o terminima restrikcija.
Herceg Novi "Vodovod": Restrikcije od 12. do 31. oktobra
Portal AnalitikaIzvor

Od 12. do 31. zbog remonta neće biti moguće napajanje cjevovoda Plat - Herceg Novi iz dovodnog tunela HE Dubrovnik. Odnosno biće obustavljen dotok 450 sekundnih litara vode za Herceg Novi.

Kako u dopisu navode iz HE Dubrovnik, predstavnici HEP Proizvodnja i ZP Hidroelektrane na Trebišnjici će uvažavajući problem sa vodosnabdijevanjem građana Herceg Novog preduzeti neophodne mjere da se vrijeme remontnih radova skrati koliko je to moguće.

O načinu vodosnabdijevanja, terminima restrikcija u tom periodu iz hercegnovskog "Vodovoda" građane će blagovremeno obavjestiti.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.