Zabava

Anđela Marković predstavnica Crne Gore na izboru za mis '' Queen of Eurasia''

Bjelopoljka Anđela Marković, koja živi i radi u Kotoru, predstavljaće Crne Gore na izboru za mis '' Queen of Eurasia'' u Turskoj. Izbor će trajati od 01. do 10.oktobra. Na izboru će se pojaviti predstavnice iz više od 60 zemalja iz cijelog svijeta.
Anđela Marković predstavnica Crne Gore na izboru za mis '' Queen of Eurasia''
Portal AnalitikaIzvor

“Program samog takmičenja kroz ovih desetak dana, biće jako bogat. Bićemo smještene u jedan od najljepših hotela u Antaliji. Turci su poznati po dobroj organizaciji takmičenja za ljepotu, pa su i ovog puta pripremi bogat program za ovo takmičenje. Vjerujem da će biti jako uzbudljivo. Imam zaista veliku podršku od moje porodice, prijatelja, kao i od gradonačelnika Bijelog Polja Aleksandra Žurića”, kazala je Marković za Portal Analitika.

andjela1Ona ističe da će se na izboru pojaviti u haljinama koje je sama kreirala.

“Kao i na svakom izboru na kojem sam do sada bila, i na ovom ću se pojaviti sa haljinama koje sam sama kreirala. Potrudiću se da dam sve od sebe, da budem zapažena, da skrenem pažnju na učešće Crne Gore, da iskoristim šansu koja mi se pruža i da time dobijem nove angažmane. Podsjetimo, Anđela je prije dva mjeseca izabrana za ''Miss kraljicu Evrope'' na Mikonosu u Grčkoj.

andjela3andjela2

 

Portal Analitika