Fudbal

Navas otvorio dušu: Plakao sam kad je prošao 31. avgust!

Tri neđelje nakon završetka prijelaznog roka i transfer sage oko odlaska Davida de Hee u madridski Real, golman Kraljevskog kluba Kejlor Navas osvrnuo se na period iza sebe.
Navas otvorio dušu: Plakao sam kad je prošao 31. avgust!
Portal AnalitikaIzvor

Kostarikanac, koga su ponudili Junajtedu u zamjenu za Španca, a još se pride i dogovorio sa Crvenim đavolima oko prelaska, gostovao je na radiju Kadena Ser, đe je iskreno odgovarao na brojna pitanja koja se tiču njegovog ostanka u prijestonici Španije

Kakav je bio taj 31. avgust?

“Vjerovatno najgori dan u mojoj karijeri. Kada se sve završilo i kada sam došao kući kod supruge, laknulo nam je oboma, toliko da sam puštio suze. Teška su vremena to bila, a mi smo samo ljudi, htjeli smo oboje da eksplodiramo od neizvjesnosti...” 

Potom si večeraо sa Benitezom?

“Da, sjeđeli smo za stolom u Valdabebasu (trening kamp Reala) i jeli salatu, piletinu… Shvatio sam da iskreno želi da priča sa mnom i da me želi na golu.”

Jesi li tražio povećanje plate u Realu?

“Pričali smo u klubu, iskreno smo nastupili i Rafa i ja. Otvorili smo karte. Nijesam uslovljavao Real, niti sam tražio povećanje plate.”

Kako si primio odlazak Ikera Kasiljasa?

“To je klupska stvar. Poštujem njegovu karijeru i sve što je uradio za Real, ali ne znam koliko je bio u pravu ili nije. Moj cilj nije bio da ga istisnem i natjeram da napušti klub. Moj posao ovdje je da dobro branim i obradujem navijače Reala i sve one koji vjeruju u mene.”

Šta misliš o Davidu de Hei?

“Mislim da će Real probati još jednom da ga angažuje. Dobar je golman, mlad je i neće Madriđani odustati tako lako od njega.”

Portal Analitika