Marketing

Pickbox od sada dostupan i preko Crnogorskog Telekoma

Pickbox je postao dio ponude IPTV-a Crnogorskog Telekoma – Extra TV-a. Pickbox je pokrenut prošle godine kao premium internet televizija sa neograničenim brojem gledanja najnovijih serija, filmova i crtanih filmova i danas nudi sadržaj vrhunskih dobavljača, uključujući Disney, ABC, BBC, CBS, ITV, MGM i Sony.
Pickbox od sada dostupan i preko Crnogorskog Telekoma
Portal AnalitikaIzvor

Putem distribucije Pickboxa, sada Extra TV dodatno nudi više hiljada sati najatraktivnijih i najpopularnijih TV serija, filmskih klasika i Diznijevih sadržaja, bez ograničenja i po želji korisnika.

„Ponosni smo što možemo objaviti saradnju sa Crnogorskim Telekomom i srećni smo što će Pickboxov premium sadržaj od sada biti dostupan još većem broju korisnika“ - izjavila je osnivačica i generalna direktorica Pickboxa, Sanja Božić-Ljubičić.

U promotivnom periodu do 21. oktobra, Pickbox će biti besplatno dostupan za sve Extra TV korisnike. To je pravo vrijeme da se pogledaju hitovi svjetske produkcije poput: Čista hemija (Breaking bad), Kuća od karata (House of cards), Doktori za seks (Masters of Sex), Sjeme života (Extant), kao i najnovija ostvarenjaTransparentno (Transparent) i Fargo. Ovi i svi drugi naslovi iz biblioteke sadržaja Pickbox se mogu naći u okviru stavke Video On Demand, na Extra TV meniju.

„Crnogorski Telekom je veoma zadovoljan novom ponudom Extra TV-a, zahvaljujući bogatom sadržaju koji pruža Pickbox. Sigurni smo da će svi naši korisnici već tokom promotivnog perioda uvidjeti sve prednosti i odabrati paket koji im najviše odgovara“ - izjavila je Nataša Kažić, direktorica za segment rezidencijalnih korisnika, produkt marketing i komunikacije Crnogorskog Telekoma.

Extra TV ponuda će od danas biti proširena sa novim kanalima u osnovnom paketu: Cinestar TV, Food Network, AMC i Minimax. Korisnicima će od ove nedjelje biti dostupna i dva nova vrhunska filmska kanala Cinestar Premium 1 i Cinestar Premium 2, koji će biti besplatni do kraja godine. Ljubitelje regionalnih kanala će obradovati 17 novih regionalnih kanala iz Hrvatske, Bosne i Makedonije, koji će promotivno biti dostupni do 21. oktobra.

 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.