Finansije

Neto profit Prve banke 545.000 eura

Prva banka CG završila je 2014. godinu pozitivnim rezultatom i ostvarila je neto dobitak od 545.000 eura, saopšteno je iz te institucije.
Neto profit Prve banke 545.000 eura
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Prva banka Crne Gore danas je održala redovnu Skupštinu akcionara na kojoj je usvojila Godišnje finansijske izvještaje o poslovanju banke za 2014. godinu sa izvještajem spoljnjeg revizora ,,KPMG’’ doo Podgorica, kao i Godišnji izvještaj o poslovanju.

“Na Skupštini akcionara reizbrani su članovi Odbora direktora koji će u nepromijenjenom sastavu nastaviti sa radom: dr Neda Ivović, Darko Radunović, mr Milan Perović, Srđan Kovačević i Stefano Pastori”, navodi se u saopštenju Prve banke.

Osim toga kako je naglašeno u cilju unapređenja poslovnih procesa i organizacije, Skupština je usvojila izmjene i dopune Statuta prema kojima Prva banka CG uz postojeća dva poslovna područja-Upravljanje rizicima i podrška poslovanju i Upravljanje poslovnim odnosima sa klijentima, uvodi i novo, treće područje - Upravljanje poslovnom mrežom.

Izvor i foto: Bankar.me

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.