Društvo

Obilježena 101. godišnjica rođenja Buda Tomovića

Predstavnici Kulturno-informativnog centra “Budo Tomović” i Udruženja boraca Podgorice položili su cvijeće na bistu Buda Tomovića, povodom 101. godišnjice rođenja tog narodnog heroja.
Obilježena 101. godišnjica rođenja Buda Tomovića
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Cvijeće su položili direktorica KIC-a Snežana Burzan, kao i njen pomoćnik Zoran Šoškić i potpredsjednik SUBNOR-a i antifašista Glavnoga grada Zoran Bobo Raičević. 

Kako se navodi u saopštenju KIC-a, prisutne je toplim obraćanjem na životni put Buda Tomovića podsjetio predsjednik opštinskog odbora SUBNOR-a Boro Banović, a direktorica tog kulturno-informativnog centra  je istakla da ta prestižna ustanova kulture već 50 godina sa ponosom nosi ime i čuva uspomenu na nekadašnjeg omladinskog lidera i narodnog heroja Buda Tomovića.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.