Politika

Abazović sa Hrebičkovom o složenoj političkoj situaciji

Šefica Misije OEBS-a u Crnoj Gori, ambasadorka Janina Hrebičkova i potpredsjednik GP URA Dritan Abazović održali su danas sastanak i razmijenili mišljenja i stavove o trenutnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori, koja je ocijenjena kao složena.
Abazović sa Hrebičkovom o složenoj političkoj situaciji
Portal AnalitikaIzvor

Abazović je ambasadorki Hrebičkovoj predstavio svoje stavove oko pitanja članstva Crne Gore u NATO-u, protesta, aktuelnog Nacrta zakona o slobodi vjeroispovijesti i ostalim aktuelnim pitanjima. Takođe su razmijenili mišljenje o načinima za prevazilaženje razlika među političkim subjektima i političko djelovanje u susret predstojećim izborima.

Ambasadorka Hrebičkova je upoznala Abazovića sa nekim od najvažnijih aktivnosti koje trenutno sprovodi Misija OEBS-a u Crnoj Gori, kao i o planovima za naredni period.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.