Zanimljivosti

HOROSKOP: Što donosi tranzitna Venera u trigonu sa Uranom ove nedjelje?

Trazitna Venera biće u trigonu sa Uranom od 19. do 25. septembra 2015. godine.
HOROSKOP: Što donosi tranzitna Venera u trigonu sa Uranom ove nedjelje?
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Venera u Lavu još uvijek dovoljno polako korača stazama prema znaku Djevice. Upija svaki stepen i ne žuri joj se. Zašto bi i odlazila od nečega što voli. Ko bi napustio kožu u kojoj se osjeća dobro? Ili se možda varamo?

Nijesu sve priče idealne. Sjaj i blještavilo reklama ponekad umije da nas oslijepi. I sada odjednom osjećamo kako se raspada sve. Razvezuje se čvor satkan od slave. Udobnost zagrljaja postala je luksuz koji je nepotkupljiv. Mislili ste da je vas odnos odličan, pa najednom niko ne razumije razloge nečijeg odlaska. I ne samo u ljubavi.

Nalazimo se u vremenu u kojem se zahtijeva saosjećanje i empatija, međutim pravi razlozi su skriveni. Od nas se zahtijeva da volimo. Neupitno. Ono što nam je dato i servirano. Kao da će to učiniti svet boljim. Pa umjesto da zaustavimo rat, mi ćemo kao pokušavati da dajemo bezgraničnu ljubav misleći da smo time riješili stvar. Voljećemo druge, makar ne voljeli sebe same. Jer to tako sada treba. Dok su oči uprte u nas, treba da odglumimo najbolji scenaro. A kad Venera uđe u Djevicu, tada će isplivati ono što potiskujemo.

A to je - da u mnogo čemu ne volimo ni sami sebe. Ne volimo ni svoje komšije, pse na ulici. Ne volimo ni svoju, a kamoli tuđu djecu. Ne volimo ni svoje ljubavnike, a kamoli muževe. Ne volimo ni ljubavnice, a kamoli žene. Ne poštujemo često ni svoje, a kamoli tuđe. Ne razumijemo sebe, ali pravimo se da imamo razumijevanja za druge.

Lovesensa.rs

Portal Analitika