Društvo

Skup DF-a na Čevu: Službenim automobilima na partijski skup

Funkcioneri Demokratskog fronta Milutin Đukanović i Branko Radulović, u subotu su doputovali na partijski skup na Čevu službenim automobilima Skupštine Crne Gore.
Skup DF-a na Čevu: Službenim automobilima na partijski skup
Portal AnalitikaIzvor

To tvrdi čitalac Portala Analitike, koji je glavnom uredniku poslao fotografije na kojima se vidi parkirani automobili sa CG tablicama na Čevu. Čitalac je poslao i slike sa tog partijskog skupa DF-a.

Prema izvještajima medija, u susret najavljenim protestima, na Čevu je organizovana tribina pod nazivom „Skup crnogorsko-srpskog pomirenja“, na kome su se prisutnima obratili visoki funkcioneri Fronta.

front2Podsjetimo, funkcioneri vladajuće koalicije godinama nazad nelegalno su koristili službene automobile u privatne srvrhe, što je izazvalo veliko negodavanje javnosti.

Đukanović je u izjavi Portalu Analitika kazao da je na skup Nove srpske demokratije došao službenim automobilom Nove srpske demokratije.

"Pa je li trebalo pješke da dođem? Mene i profesora Branka Radulovića, u svojstvu potpredsjednika Skupštine, je na skup pozvao predsjednik Mjesne zajednice Čevo", pojasnio je Đukanović. 

Ukoliko se pokaže da su ovo zaista automobili koji koriste funkcioneri Fronta vikendom, onda se očigledno radi o zloupotrebi službenih vozila u partijske svrhe.

 P.Z.

front3
Portal Analitika