Društvo

FOTO: Koncert Tonija Cetinskog i "Teške industrije" za kraj Ljeta u Prijestonici

Velikim koncertom Tonija Cetinskog i sarajevskog benda "Teška industrija" na punom Dvorskom trgu sinoć je završen ovogodišnji program Ljeto u Prijestonici.
FOTO: Koncert Tonija Cetinskog i "Teške industrije" za kraj Ljeta u Prijestonici
Portal AnalitikaIzvor

- Sinoćnji muzički program, kojem su prisustvovali posjetioci iz svih krajeva Crne Gore, trajao je gotovo četiri sata. Nakon nastupa "Teške industrije", u drugom dijelu večeri Toni Cetinski podsjetio je publiku na najveće hitova iz svoje 25 godina duge muzičke karijere. Kako je uoči koncerta vladalo veliko interesovanje, Dvorski trg je sa dijelom Njegoševe ulice i Parka Ivana Crnojevića bio u potpunosti ispunjen, pri čemu je dio posjetilaca došao i organizovanim prevozom iz više crnogorskih gradova - navodi se u saopštenju.

2009cetinje1

Koncert su organizovali Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje, uz sponzorstvo kompanije "M:tel".

- Još jednim velikim muzičkim događajem, ujedno, okončan je i program Ljeto u Prijestonici, koji je ove godine trajao tri mjeseca. Započet junskim filmskim festivalom, program je ove godine nadmašio ranija izdanja - kako po sadržajnosti, tako i prema zbirnoj posjeti. Za proteklih 90 dana, publika je na Cetinju, Njegušima, Ivanovim koritima, Rijeci Crnojevića i Kosijerima prisustvovala desetinama događaja iz sfere muzike, filma, teatra, likovne umjetnosti, turizma i sporta - navode iz Prijestonice Cetinje.

Foto: Prijestonica Cetinje2009cetinje22009cetinje3
Portal Analitika