Zabava

Nataša MILOSAVLJEVIĆ: Očekuje me naporan put do cilja

Novljanka Nataša Milosavljević, koja će predstavljati Crnu Goru na izboru za Mis svijeta koji će biti održan u decembru u Kini, za Pobjedu priča kakvi je izazovi čekaju prije odlaska na ovo prestižno takmičenje ljepote i ističe da joj najveću podršku pruža izabranik Nikola Mijanović.
Nataša MILOSAVLJEVIĆ: Očekuje me naporan put do cilja
Portal AnalitikaIzvor

- Polaskana sam titulom koju sam ponijela. Nijesam očekivala pobjedu. ali sam znala da postoji mogućnost za to, jer posjedujem iskustvo u svijetu modelinga - kazala je novoizabrana mis Crne Gore.

Ona je dodala da je čeka naporan put do cilja - a to je što bolji plasman na svjetskom takmičenju ljepote u Kini.

- U narednom periodu radiću sa timom iz agencije Miss Monte i dogovaraću se oko svega što treba da uradim pred polazak za Kinu. Već sada razmišljam o koreografiji kojom ću se predstaviti u talent-šouu, a intenzivno se pripremam i za razgovor sa žirijem u kojem ću ih upoznati sa životom u Crnoj Gori, ali i sa našom tradicijom i kulturom - rekla je Milosavljević.

Ona je otkrila da će na ovom takmičenju pored ljepote i šarma pokazati i svoje plesno umijeće.

- Iako odlično plešem salsu, nažalost kroz ovaj ples neću moći da iskažem talenat, jer bi

mi za to bio potreban partner. Ali, svakako će to biti neki ples, samo još uvijek nijesam odlučila koji - rekla je sagovornica Pobjede.

Od izbora za Mis svijeta koji će se održati u decembru u Kini, ljepotica Crne Gore očekuje, prije svega, lijepa poznanstva i prijateljstva.

- Što se plasmana tiče, tu ne bih davala nikakve procjene jer nijesam upoznata sa ostalim učesnicama. Moj najveći adut je iskustvo, tako da ću pokušati da iskoristim sve što znam sa prethodnog takmičenja na kojem sam bila - rekla je Milosavljević za Pobjedu.

Više čitajte u današnjoj Pobjedi

Izvor: Pobjeda

Foto: Facebook

Portal Analitika