Fudbal

Nedović i Vukotić nezadovoljni derbijem

Razočarali su juče ljubitelje fudbala prvotimci dva najveća crnogorska kluba. Svi koji poznaju fudbalske prilike u Crnoj Gori znaju s kakvim su se nezadovoljstvom nosili Podgoričani uoči ovog meča, znaju i da Nikšićani imaju znatno gori sastav od prošlogodišnjeg, pa još i da je ekipa Aleksandra Nedovića desetkovana, ali to sve nije moglo umanjiti gorčinu istinskim ljubiteljima fudbalske igre na zelenom tepihu. Na kraju bez golova u velikom derbiju.
Nedović i Vukotić nezadovoljni derbijem
Portal AnalitikaIzvor

Aleksandar Nedović, trener Sutjeske: Nijesam zadovoljan derbijem, ali do šanse koju je imao Lončar, tih prvih pola sata igre, s obzirom kakav tim imamo na raspolaganju, igrali smo po planu. Znali smo da Budućnost ima veliku brzinu s krilnih pozicija, da ima Radunovića koji je, po mom mišljenju, uz Draška Božovića možda i ponajbolji igrač lige, pa smo se pribojavali. Međutim, sačekali smo šansu utakmice i nijesmo je iskoristili, a onda ni još neke manje, da bi posljednjih desetak minuta igrali kao u Grblju. To je za mene tenis, a ne fudbal, jer ekipa je na razmaku od 80 metara. Možda smo imali sreće jer smo je mogli izgubiti, a moglo bi se reći i da nam je sreće falilo, jer Lončar nije pogodio.

Miodrag Vukotić, trener Budućnosti: Nijesam zadovoljan rezultatom. U prvom poluvremenu smo i jedni i drugi taktizirali, vjerovatno zbog toga što se nalazimo na tabeli gdje se nalazimo. Čekali smo kiks rivala i izostao je fudbal koji očekuju gledaoci od ove dvije ekipe. U nastavku smo izašli malo visočije, ali zbog toga je Sutjeska u dva navrata mogla i da nas kazni. No, kako se bližio kraj meča mi smo stvarali prilike i prokockali ih, ali to ne smije da se dešava ekipi Budućnosti. Ovo je bila šansa da iskoristimo slabost Sutjeske, jer ona ove godine nije kao minulih sezona. Mi imamo kvalitetniju ekipu, ali ostaje nam da u narednim kolima jurimo pobjedu i nadoknadimo ovo što smo propustili kraj Bistrice. (ARENA)

Portal Analitika