Društvo

Na Cetinju održana manifestacija "Dječja atletika"

Na Cetinju je danas održana manifestacija „Dječja atletika“, na kojoj je učestvovao velik broj naših najmlađih sugrađana.
Na Cetinju održana manifestacija "Dječja atletika"
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Događaj je održan na pomoćnom terenu Fudbalskog kluba „Lovćen“, u organizaciji Atletskog saveza Crne Gore, a u saradnji sa Upravom za sport Prijestonice Cetinje, Atletskim klubom „Lovćen“ i cetinjskim osnovnim školama. Događaj su podržali Crnogorski olimpijski komitet i Uprava za mlade i sport Crne Gore.

Današnja manifestacija upriličena je u sklopu akcije Prijestonice Cetinje „Mjesec sporta“, a između ostalih, prisustvovali su joj i gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović i direktor Uprave za sport Prijestonice Cetinje Petar Kapisoda.

Inače, uz program besplatnih termina na svim gradskim sportskim objektima, u okviru „Mjeseca sporta“ slijedi i akcija tokom koje će Prijestonica Cetinje svim sportskim kolektivima koji okupljaju mlađe kategorije dodijeliti opremu i rekvizite neophodne za rad.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.