Fudbal

Klop se u novembru sastaje sa gazdama Liverpula

Njemački fudbalski ekspert i novinar Rafael Honigstajn rekao je u izjavi za Gardijan da očekuje da u novembru konačno dođe do konkretnih pregovora čelnika Liverpula i doskorašnjeg trenera Borusije Dortmund Jirgena Klopa. On je potvrdio da su Crveni u dva navrata pokušavali da stupe u kontakt sa njemačkim stručnjakom tokom ljeta.
Klop se u novembru sastaje sa gazdama Liverpula
Portal AnalitikaIzvor

S obzirom da se radi o čovjeku koji dosta dobro poznaje Klopa i dešavanja u Bundesligi, odnosno njemačkom fudbalu, engleski mediji su mu posvetili pažnju. Honigstajn se ipak ogradio rekavši da nije siguran da li će razgovori rezultirati otkazom Rodžersu i preuzimanjem ekipe od strane Jirgena Klopa na zimu, ili tek narednog ljeta...

"Vjerujem da će do sastanka doći, ali nema čvrstih činjenica. Razgovarao sam sa dvojicom ljudi koji su mi rekli da bi Klop mogao da sjedne za sto sa čelnicima Liverpula, najvjerovatnije u novembru. Nijesam siguran da će se ti razgovori odnositi na bilo šta što bi moglo da se dogodi ove sezone", rekao je Honigstajn.

Liverpul je vezao dva poraza u prethodna dva kola i Brendan Rodžers nalazi se pod velikim pritiskom. O njegovoj smjeni spekuliše se već neđeljama na Ostrvu, međutim, malo ko se nada da bi Klop prihvatio posao na polovini sezone. 

Portal Analitika