Društvo

UDG: Objavljeni konkursi za upis na specijalističke i magistarske studije

Na Univerzitetu Donja Gorica (UDG) raspisani su konkursi za upis na specijalističke i magistarske studije na šest fakulteta, i to: Fakultet za međunarodnu ekonomiju, finansije i biznis - http://www.udgedu.me/fmefb/, Fakultet za informacione sisteme i tehnologije - http://www.udgedu.me/fist/, Fakultet za Politehniku -http://www.udgedu.me/politehnika/, Fakultet pravnih nauka - http://www.udgedu.me/fpn/, Fakultet umjetnosti - http://www.udgedu.me/fu/ i Humanističke studije - http://www.udgedu.me/hs/.
UDG: Objavljeni konkursi za upis na specijalističke i magistarske studije
Portal AnalitikaIzvor

Pravo na upis na specijalističke studije imaju studenti koji su tokom prethodnog školovanja ostvarili 180 ECTS, dok pravo na upis na magistarske studije imaju studenti koji su u tokom prethodnog školovanja ostvarili 240 ECTS.

Navedeni studijski programi se organizuju u trajanju od jedne odnosno dvije godine. Takođe, sve detalje vezane za smjerove koji se organizuju na svim fakultetima, kao i sve informacije o datumima i terminima predaje dokumentacije, kao i kontaktima na koje možete dobiti više informacija, možete naći u konkursima koji se nalaze na sajtovima fakulteta, čiji linkovi se nalaze pored imena fakulteta.

Portal Analitika