Turizam

Dvije superjahte uplovile u Boku

Na kraju glavne nautičke sezone, u marinu Porto Montenero stigle su dvije najimpresivnije superjahte koje su ovog ljeta dolazile u Boku - ultraluksuzni brodovi „Radiant“ dužine 110 metara i „I Dynasty“ dugačka 101 metara.
Dvije superjahte uplovile u Boku
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

„I Dynasty“ je uplovila jutros, a u Crnu Goru je stigla iz Grčke. Ovaj superluksuzni i potpuno novi brod za uživanje izgrađen je u renomiranom njemačkom brodogradilištu „Kusch Yachts“, a vlasniku je predat na upotrebu prije nepuna dva mjeseca.

Prema dostupnim podacima, „I Dynasty“ pripada Alijanu Ibragimovu, milijarderu iz Kazahstana, suvlasniku multinacionalne kompanije ENRC koja se bavi rudarstvom, ekspolatacijom nafte i gasa, logistikom i energetikom.

bokanews.me

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.