Društvo

Kovačević u Rožajama obišla lokaciju budućeg Dnevnog centra

Ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević, sa saradnicima, posjetila je danas opštinu Rožaje, gdje je obišla prostorije Centra za socijalni rad i tom prilikom se upoznala sa zaposlenim i uslovima u kojima rade.
Kovačević u Rožajama obišla lokaciju budućeg Dnevnog centra
Portal AnalitikaIzvor

- Ministarka Kovačević sastala se i sa predsjednikom Opštine Rožaje, Ejupom Nurkovićem. Glavna tema sastanka bila je izgradnja Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju. U ovoj opštini je trenutno registrovano 20 djece sa smetanjama u razvoju, koji mogu boraviti u ovom centru. Nakon sastanka, ministarka Kovačević je sa predsjednikom Nurkovićem i direktorom Direkcije javnih radova Žarkom Živkovićem obišla lokaciju namijenjenu za ovu ustanovu - navodi se u saopštenju iz PR službe Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.