Zabava

Lijam Nison nikad mršaviji

Glumac Lajam Nison ponovo je podstakao šuškanje da nešto s njegovim zdravljem nije u redu, jer, tvrde mnogi, za njegovu visinu je previše mršav.
Lijam Nison nikad mršaviji
Portal AnalitikaIzvor

Lajam Nison fotografisan je početkom nedjelje u Njujorku, dok se vraćao sa jednog opuštenog sastanka. Ipak, i ovakav je opet izazavao zabrinutost jer svi tvrde da glumac poslednjih godinu dana mršavi prevelikom brzinom i da tu nešto sigurno nije u redu.

Ipak, Nison je opovrgao takve glasine u avgustu, kada je na pitanje da li se osjeća dobro, njegov PR odgovorio: "Ne može biti zdraviji!"

Neki od tabloida su u avgustu takođe primijetili da je odbio sve obaveze tog mjeseca, ali je takođe stigao odgovor od glumca da je jednostavno sa snimanjem završio početkom ljeta i da nove obaveze ima tek u septembru.

17liam2

Glumac, koji je do sada bio poznat po savršeno mišićavom tijelu, nedavno je pričao i tome kako stari.
 

- Moj rođendan je osjetljivo pitanje. uskoro ću imati 63 godina. Niko ne želi da ima 63 godina! Starim! Hoću da ne mislim na to. Mrzim to! Mnogi ljude iznajmljuju jahte i rade neke velike stvari, ali ja se samo osjećam neprijatno kada dođe vreme za 'slavlje' i pažnju. Evo, još dvije godine, ako bog bude dobar i da mi zdravlje. Ali poslije toga, prekidam akciju, rekao je u junu glumac.

(Blic.rs)
 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.