Fudbal

Nikšićko Pivo Fan Cup ulazi u završnu fazu: 16 ekipa u borbi za titulu

Nakon odigrana četiri kvalifikaciona turnira i ljetnje pauze, prvi nacionalni turnir u malom fudbalu koji je pokrenula Pivara „Trebjesa“, ulazi u završnicu. Na završnom turniru Nikšićko Pivo Fan Cup-a nastupiće 16 najboljih ekipa sa kvalifikacija. Utakmice će biti igrane od 3. do 17. oktobra, na terenima Sportskog centra „Čelebić“, u Podgorici.
Nikšićko Pivo Fan Cup ulazi u završnu fazu: 16 ekipa u borbi za titulu
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

U susret završnom turniru, Boris Sekulić menadžerNP Fan Cupa-a i Saša Đurković komesar NP Fan Cup-a, održali su tehnički sastanak sa ekipama, na kojem se razgovaralo o pravilima igre, sistemu takmičenja i kodeksu ponašanja, a potom su žrijebom izvučeni parovi utakmica 1/16 finalazavršnog turnira.

Prvo nacionalno takmičenje u malom fudbalu za igrače amatere obilježili su veliko interesovanje za takmičenje, preko 1.400 igrača iz skoro svih crnogorskih gradova i vrhunska sportska atmosfera.

„U kvalifikacionom dijelu takmičenja odigrano je ukupno 117 utakmica u četiri regije, na kojim je 118 ekipa iz cijele Crne Gore pokazivalo svoje znanje u malom fudbalu. Na ovaj način Pivara „Trebjesa“ je, zajedno sa partnerima – Upravom za mlade i sport i Fudbalskim savezom Crne Gore, dala doprinos promociji sporta na nacionalnom nivou. Ponosni smo i što smo okupili prijatelje i podstakli ih da nađu vrijeme za sportska nadmetanja i druženje“, saopštio je Gavrilo Stojanović, event menadžer u Pivari„Trebjesa“.

nk2nk17

Parovi 1/16 finala i raspored utakmica:

3. oktobar, 12:00h - Galaktikosi - FK Podgorica 2014

3. oktobar, 13:00h - KMF Šavnik - Kličevo Žitomarketi

3. oktobar, 14:00h - Balon sala - Stari svat

3. oktobar, 15:00h - KMF Joker Šavnik - Eloksir trio

 

4. oktobar, 12:00h - Vodomont Akapulko - Kiklopi

4. oktobar, 13:00h - ALC United - DOO Duklo

4. oktobar, 14:00h - Klinički centar CG - Petlići

4. oktobar, 15:00h - City House - Taho servis Perović

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.