Protokol

Ulaganja u unapređenje kvaliteta životne sredine najbolja ulaganja za Žabljak

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović boravio je danas na Žabljaku, gdje je prisustvovao svečanoj sjednici povodom Dana Opštine.
Ulaganja u unapređenje kvaliteta životne sredine najbolja ulaganja za Žabljak
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik je čestitao građanima i građankama Žabljaka, odbornicima, predsjedniku skupštine i predsjedniku Opštine Dan opštine. Iskazao je poštovanje za sve što je urađeno između dva praznika i konstatovao da je sve ono što je uloženo unaprijedilo kvalitet infrastrukture i obezbijedilo valorizaciju vrijednosti Žabljaka.

Predsjednik je ponovio uvažavanje Vladi i Državi Sloveniji za pomoć i podršku Žabljaku za ozbiljna ulaganja koja će se izvjesno nastaviti, a koja će kroz zajednički program i sa opštinom i sa Vladom Crne Gore obezbijediti da se valorizuju resursi Žabljaka.

Takođe je iznio ubjeđenje da je dominantna pomoć iz Slovenije koja je išla prema Žabljaku način na koji će se podržati vrijednosti opštine i da su ta ulaganja u unapređenje kvaliteta životne sredine najbolja ulaganja za Žabljak.  Infrastruktura koju Žabljak ima u kvalitetu turističke ponude obezbijedila je da u ovoj godini imamo njenu  maksimalnu valorizaciju. Ova sezona je najbolja u proteklih dvadeset godina i pokazala je punu vrijednost Žabljaka i preporučila ga da se i nadalje u svojim vrijednostima na taj način iskazuje.   

Portal Analitika