Društvo

Uspješna sezona stvara perspektivu za bolji standard života na Žabljaku

Premijer Milo Đukanović čestitao je 17. septembar, Dan opštine Žabljak, njenom rukovodstvu, odbornicima i građanima, poručujući da će Vlada nastaviti da prati dinamiku izvršavanja dogovorenih obaveza na tom području.
Uspješna sezona stvara perspektivu za bolji standard života na Žabljaku
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

„Ove godine Žabljak slavi svoj praznik na kraju jedne od najuspješnijih ljetnjih turističkih sezona, sa značajno obogaćenom komunalnom i sportskom infrastrukturom i realnim očekivanjima za prevazilaženje višegodišnjih problema koji su sputavali razvoj Durmitorskog kraja", kaže se u čestitki Đukanovića.

To, kako se navodi, otvara perspektive za veća investiciona ulaganja i razvoj malih i srednjih preduzeća u turizmu, poljoprivredi i šumarstvu, a time i za bolji standard i kvalitetnije uslove života za sve građane te opštine.

Đukanović je poručio da će Vlada, zajedno sa lokalnom upravom, sa posebnom pažnjom nastaviti da prati dinamiku izvršavanja dogovorenih obaveza, što će, kako smatra, imati pozitivne efekte za ukupan razvoj Durmitorskog područja.

„Vjerujem da će takva zajednička posvećenost doprinositi ravnomjernijem regionalnom razvoju i ukupnom napretku Crne Gore, koja je pred pozivom za članstvo u NATO i lider u pregovaračkom procesu sa Evropskom unijom”, zaključuje se u čestitki.

Portal Analitika