Abiznis

CRBC: Nijesmo angažovali „Mat Company“ za izgradnju autoputa

Tragom informacija Centra za istraživačko novinarstvo Crne Gore da kompanija narko bosa Darka Šarića “Mat Company” posredno radi na izgradnji prioritetne dionice autoputa Bar-Boljare, izvođač radova kineska kompanija CRBC saopštila je da nije angažovala „Mat Company“ za izvođenje radova i da sa tom firmom nemaju ugovorni odnos.
CRBC: Nijesmo angažovali „Mat Company“ za izgradnju autoputa
Portal AnalitikaIzvor

„Takođe, naša kompanija ne posjeduje informacije da je „Mat Company“ angažovana na projektu izgradnje autoputa, već smo ove navode saznali iz medija. Ponudu za izvođenje pripremnih radova nama je dostavila kompanija „Montenegropetrol“ (sestrinska firma „Transpetrol“ kompanije), koja je, nakon odobrenja Ministarstva saobraćaja i pomorstva, angažovana kao naš podizvođač. S obzirom na to da smo duboko zabrinuti zbog ovog pitanja, zatražili smo od kompanije „Montenegropetrol“ da nam razjasni ovu situaciju“, saopšteno je Portalu Analitika iz CRBC-a. 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.