Društvo

KRIVOKAPIĆ: Kultura i mladost kapital Nikšića

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić uputio je povodom 18. septembra, Dana Opštine Nikši,ć telegram čestitku građanima, predsjednicima Opštine i Skupštine, Veselinu Grboviću i Sonji Nikčević, odbornicima.
KRIVOKAPIĆ: Kultura i mladost kapital Nikšića
Portal AnalitikaIzvor

"Vaš grad je dugo bio jedan od privrednih, kulturnih i naučnih centara Crne Gore i primjer održivog razvoja i potencijala. Lokalna politika, uz podršku države, treba biti usmjerena ka korišćenju infrastrukturnih potencijala Nikšića kako bi se novim investicionim ciklusom stvarali uslovi za bolji standard građana", saopšteno je iz kabineta Krivokapića.

Kultura i mladost su, kako je kazao, posebni kapital Nikšića kojem treba i dalje stvarati perspektivne uslove života i rada.

"Vjerujem da će Nikšić ponovo biti oslonac razvoja čitave države", navodi se u telegramu.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
G Guest_4323
17.09.2015. 12:35

Oće ,oće oslonac ka Kotor-koji je zafaleći Tebi,Nikolici,Ruletu,Diji,Željku,Dragančetu,Branku,Milančetu i kompniji beli-...koji skalin niže u razvoju-nego što je bio negda Dekaderon? E Rale,Rale-Rafael Caronjo-ne spuštah se ja na tvoje/ vaše riječi(urivak/panduo)...e se...?

0
0