Fudbal

Maskerano poslije Barse postaje trener-igrač Rivera

Često se Havijer Maskerano u prijelaznim rokovima prethodnih godina pominjao kao želja brojnih klubova, ali Argentinac nikada nije bio ni blizu odluke da napusti Kataloniju. Kako stvari stoje, Barselona će biti posljednji evropski klub u kojem će Masekrano igrati. Ali ne i klub u kojem će završiti karijeru.
Maskerano poslije Barse postaje trener-igrač Rivera
Portal AnalitikaIzvor

Prema pisanju katalonskih i argentinskih medija, Makserano će se poslije isteka ugovcora sa Barselonom vratiti u svoj River. I imaće dvostruku ulogu. Biće trener i igrač slavnog kluba.

Riverov plan je da Maskerana vrati na Monumental 2017. godine kada mu istekne saradnja sa Kataloncima. Aktuelni trener Rivera Marselo Galjardo bi do tada trebalo da završi svoj ciklus. Podsjetimo da je Galjardo imao samo jednu sezonu trenerskog iskustva prije nego što je sjeo na Riverovu klupu. Prije njega je trener bio Matijas Almeida koji je direktno iz kopački uletio u trenersko odijelo.

Maskerano bi tako opet mogao zaigra protiv starog rivala i prijatelja Karlosa Teveza. Njih dvojica su kao tinejdžeri vodili bitke u Superklasiko derbijima, a onda su zajedno prešli u Korintijans, potom i u Vest Hem.

Portal Analitika