Politika

MEDOJEVIĆ: Đukanović u panici zbog rata klanova u svojoj partiji

Milo Đukanović je u panici zbog rata klanova u DPS i zabrinut je za svoju bezbjednost, kazao je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.
MEDOJEVIĆ: Đukanović u panici zbog rata klanova u svojoj partiji
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

„Đukanović je prevario i izdao mnogo opasnih i moćnih ljudi, i njegova zabrinutost za bezbjednost nije bez osnova. Dugo je plesao sa vukovima iz mafije, koji od njega očekuju podršku i zaštitu. On je pod pritiskom SAD i EU primoran da pušta niz vidu neke ljude koji su mu mnogo valjali, i iz politike, ali i iz svijeta kriminala“, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Medojević dodaje da je Đukanović „u svom paranoičnom strahu počeo da se plaši za svoju bezbjednost i da mu se priviđaju razni zmajevi i aždaje“.

„Kako je sijao, tako će i žnjeti. Đukanović dobro zna da Andrija Jovićević nije čovjek formata Sveta Marovića i da se radi o hrabrom i dostojanstvenom čovjeku koga ne mogu prepasti metode UDBE. Đukanović je u strahu od naroda, od svođenja računa, od izdaje, prevare i sada očajnički pokušava da fabrikuje lažne afere, plaše narod i prizivaju neke sukobe i incidente“, stoji u saopštenju lidera Pokreta za promjene. 

On objašnjava da je „Đjukanovićeva paranoja najbolji dokaz da je odluka DF o protestima bila opravdana, istorijski utemeljena i jedini adekvatni odgovor na dikaturu režima“.

„Đjukanović mora biti zabrinut, ako zna da mora da proda mnoge opasne ljude koji su mu valjali i koji od njega očekuju da ih štiti. Dodatna opasnost mu dolazi od savjetnika koji su specijalisti za zavjere na dvoru, svađe u mafiji i eliminaciji konkurencije. Vrijeme je za promjene i prelaznu Vladu. To je jedini garant stabilnosti i političkog rešenja krize. Mafija i država više ne mogu zajedno. Neko mora pobjediti. DF snažno vjeruje u pobjedu naroda i prave Crne Gore“, zaključak je saopštenja.

Foto: twitter.com

Portal Analitika