Fudbal

Novi sukob Murinja i pripadnika ''sedme sile''

Problem “treće sezone“ je tema koju bi Žoze Murinjo rado zaobišao, ali novinari neće, zbog čega je ponovo došlo do sukoba Portugalca i pripadnika “sedme sile“.
Novi sukob Murinja i pripadnika ''sedme sile''
Portal AnalitikaIzvor

Reporter BBC je menadžera Čelsija upitao da li i dalje smatra da ima kvalitete velikog trenera, na šta je uslijedio odgovor u karakterističnom stilu za “Posebnog“.

“Pazite ovako, moja treća sezona u Portu? Nijesam je imao. Moja treća sezona u Interu? Nijesam je imao. Moja treća sezona u prvom boravku u Čelsiju? Osvojio sam FA kup, Karling kup, igrao polufinale Lige šampiona. Moja treća sezona u Real Madridu? Osvojio sam Superkup, izgubio sam Kup Kralja i stigao do polufinala Lige šampiona. To su moje treće sezone...“, odgovorio je Murinjo. 

Ipak, to nije bilo ono što je novinar BBC Ben Smit želio, poslije čega je uslijedila eksplozija portugalskog stručnjaka. 

“Idite na Gugl umjesto da pitate gluposti, kliknite Gugl i pokušajte da nađete. Vi govorite o trećoj sezoni, ja vam kažem da je pitanje glupo jer je treća sezona ono što sam vam već rekao. Znam šta je poenta pitanja, poenta je da je pitanje glupo i žao mi je zbog toga“, zaključio je Murinjo.

Portal Analitika