Košarka

Pomirili se Vujošević i Čović!

Crvena zvezda i Partizan više neće ratovati, a sukoba više neće biti ni na relaciji Duško Vujošević - Nebojša Čović! U izjavi za Blic prvi čovjek Crvene zvezde potvrdio je da je povukao sve tužbe protiv bivšeg trenera crno-bijelih.
Pomirili se Vujošević i Čović!
Portal AnalitikaIzvor

"Ono što se događa u Partizanu je njihova interna stvar. To ne bih komentarisao jer imam previše svojih obaveza, a i ne želim da se bavim prošlošću. Pošto vidim da se odlazak trenera Partizana naziva “krajem jedne epohe”, kakva god ona bila, hajde da novu započnemo onako kako su to decenijama, u prošlosti, radili ljudi koji su vodili crveno-bijele i crno-bijele, na zdravim osnovama uz isključivo sportsko rivalstvo, u miru".

Čović je objasnio i kako je došlo do toga da sve privatne tužbe budu povučene...

"Često sam neargumentovano bio meta napada Duška Vujoševića, koji je prelazio svaku mjeru i napadao moju porodicu i mene. Tokom prethodne godine podnio sam zbog navedenih napada veći broj privatnih tužbi protiv njega. Ipak, moja je želja da Zvezda i Partizan počnu da razvijaju odnose na nekim drugim i mnogo zdravijim osnovama. Zato sam se saglasio sa mojim advokatskim timom da u koordinaciji sa advokatima Duška Vujoševića povučem sve privatne tužbe protiv njega i time stavim tačku na sve što se događalo u prethodnom periodu", zaključio je Vujošević.

(foto: mozzartsport)

Portal Analitika