Politika

MANDIĆ: Neće biti nasilja 27. septembra, kukavice će same pasti

Predsjednik DPS-a i premijer Milo Đukanović zna da nakon protesta 27. septembra ništa više neće biti isto. Tu neće biti nikakvog nasilja, kukavice će same pasti, poručio je u izjavi Danu lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić.
MANDIĆ: Neće biti nasilja 27. septembra, kukavice će same pasti
Portal AnalitikaIzvor

"Nevjerovatna je drskost kojom posustali diktator prijeti opozicionim okupljanjima, a na prizeman i jeftin način organizatorima protesta, pripisujući im neke tajne i mračne namjere. Našu odlučnost i namjeru da promijenimo ovo žalosno stanje u kome se nalaze građani više ne može zaustaviti niko. Đukanović može da proba da realizuje prijetnje koje nam direktno upućuje, evo ga i čikam. Borba za slobodu se ne može zaustaviti i tu mu više ne mogu pomoći ni zavedeni izvršioci najtežih krivičnih djela koji su bili plaćeni, angažovani i nagovoreni, u krajnjem i izmanipulisani, da ubiju čak i vojnog ministra Pavla Bulatovića, vlasnika Dana Duška Jovanovića i još pedesetak građana Crne Gore koji su se našli na putu stvaranja privatnog feuda u Crnoj Gori", istakao je Mandić.

Đukanović je juče na Miločerskom forumu izjavio da "ako neko napušta institucije i želi vaninstitucionalno da formira vlast, to znači da želi nasilje", ističući da nikome neće biti dozvoljeno da nasilno djeluje u Crnoj Gori.

Portal Analitika