NATO

Đukanović - Ivanov : Saradnja podsticaj evropskoj i evroatlantskoj perspektivi regiona

Potrebno je dalje dinamiziranje regionalne saradnje koja daje dodatni podsticaj evropskoj i evroatlantskoj perspektivi regiona, ocijenili su danas u Miločeru premijer Milo Đukanović i predsjednik Makedonije Đorđe Ivanov koji boravi u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori.
Đukanović - Ivanov : Saradnja podsticaj evropskoj i evroatlantskoj perspektivi regiona
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

"U razgovoru je ocijenjeno da su bilateralni odnosi između Crne Gore i Makedonije izuzetno dobri i da se zasnivaju na tradicionalnom prijateljstvu i međusobnom uvažavanju, što predstavlja solidnu osnovu za unapređenje privredne saradnje, uz potpuniju valorizaciju komparativnih prednosti dvije države", saopšteno je iz Vlade.

Đukanović je informisao predsjednika Ivanova i o podršci međunarodne zajednice za prijem Crne Gore u NATO i dinamičnom putu ka EU.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.