Fudbal

Riberi na terenu do kraja godine

Fudbaler Bajerna Frank Riberi vratiće se ove godine na teren, kada se potpuno oporavi od povrede skočnog zgloba, rekao je izvršni direktor Karl-Hajnc Rumenige. Riberi ne igra od marta, pošto se povrijedio tokom utakmice s Šahtjorom u Ligi šampiona.
Riberi na terenu do kraja godine
Portal AnalitikaIzvor

Tada su klupski ljekari naveli da će se francuski fudbaler "za nekoliko dana" vratiti na teren, a šest mjeseci kasnije Bajern sa sigurnošću ne može da saopšti datum Riberijevog povratka.

"Sada je sredina septembra i mislim da će tokom 2015. godine Riberi ponovo biti na terenu. Važno je da on ima pravu dijagnozu i liječenje. Nijesam pesimista, mislim da će se u bliskoj budućnosti vratiti na teren. To naravno ne znači za neđelju ili dvije", rekao je Rumenige, prenijeli su britanski mediji. 

"Ali, on će se vratiti. Potpuno sam uvjeren u to, i to je važna stvar", dodao je on. 

Riberi je nedavno izjavio da je nervozan jer oporavak predugo traje. Njega je u timu zamijenio Daglas Kosta i dobro se snašao. U timu njemačkog šampiona zbog povrede nema ni Arjena Robena. 

Bajern je u prva četiri kola u Bundes ligi ostvario sve četiri pobjede, a takmičenje u Ligi šampiona počeće u srijedu u Atini od 20.45 protiv Olimpijakosa.

Portal Analitika