Zanimljivosti

(VIDEO) Sve otvoreno i transparentno: Zavirite u glavnu kancelariju Facebooka

Osnivač Facebooka Mark Zuckerberg na svom je profilu na ovoj društvenoj mreži objavio prvi live HD video u kojem gledaoce vodi kroz "kratku turneju" glavnom kancelarijom Facebooka.
(VIDEO) Sve otvoreno i transparentno: Zavirite u glavnu kancelariju Facebooka
Portal AnalitikaIzvor

Zuckerberg je gledaoce proveo kroz kancelariju Facebooka, koju prvi put imamo priliku vidjeti na ovaj način.

Ono po čemu je firma Facebook specifična jeste to što nema zasebnih, "specijalnih" kancelarija, svi rade zajedno, a sve je vrlo otvoreno i transparentno. Takođe, Zuckerberg je pokazao i vlastiti sto za kojim radi, a koji se nalazi među svim ostalima.

"Želimo stvoriti vrlo otvorenu atmosferu u ovoj firmi gdje svi mogu vidjeti na čemu neko radi i s kim se sastaje, što je ključno za dobru komunikaciju. Sve to stvara transparentnu kulturu koja nam omogućava da radimo najbolje što možemo", kaže Zuckerberg.

klix.ba

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.