Zanimljivosti

Pazite se njih: Ovo su tri najlabilnija horoskopska znaka

Iznenadili biste se.
Pazite se njih: Ovo su tri najlabilnija horoskopska znaka
Portal AnalitikaIzvor

Blizanci nijesu oni koji će dugo ćutati i trpjeti, već se kod njih vrlo brzo vidi da se "puše". Mogu zapasti u stanje očaja ako shvate da su okruženi neinteligentnim, ograničenim i licemjernim ljudima i tada im više ništa neće imati smisla, pa će naprosto poželjeti da odustanu, zatvarajući se u sebe. Od svih znakova Zodijaka, Blizanci su najviše skloni tzv. bipolarnom poremećaju, iliti stvaranju višestrukih ličnosti u svojoj glavi. 

Rakovi mogu potpuno izgubiti kompas ako se osjećaju nesigurno, bilo finansijski, poslovno ili ljubavno. Tada su skloni depresiji, povlačenju u sebe i preispitivanju, a mogu se istresati na druge. Najgori ishod bi mogao biti i samoubistvo. Od svih znakova Zodijaka, najskloniji su tzv. graničnom poremećaju koji podrazumijeva očajničke pokušaje da se izbjegne napuštanje od drugih ljudi, ekstremne promjene raspoloženja, nejasnu sliku o sebi, teškoće u kontrolisanju bijesa i prolazne paranoje.

Škorpije djeluju veoma jako, ali su u suštini vrlo osjetljivi i kod njih se svi problemi "guraju pod tepih". Oni "gutaju i ćute", što mnogi stručnjaci smatraju nezdravim. Zbog toga oni pucaju mnogo više od onih koji kažu sve i odmah. Njihovo stanje oscilira od depresije do manijačnog ponašanja zavisnosti poput prejedanja, alkoholisanja, drogi, seksa...(Super Žena)

Portal Analitika