Fudbal

Da li je Murinjo potpuno izgubio razum?

Najgori početak sezone poslije 29 godina, tri poraza, dva boda iznad zone ispadanja i čak 12 primljenih golova u prvih pet kola... Čelsi je u roku od samo nekoliko mjeseci izgubio blistavi šampionski sjaj i postao, kako se žargonski kaže, kanta za punjenje. Žoze Murinjo je označen kao glavni krivac, a jasno je da je „nešto trulo“ u redovima londonskih Plavaca i da nešto treba da se mijenja.
Da li je Murinjo potpuno izgubio razum?
Portal AnalitikaIzvor

Mnogo puta u svojoj dosadašnjoj trenerskoj karijeri umio je da pretjera, što u izjavama koje daje medijima, što u potezima koje sprovodi na terenu i van njega. Ali poslije najnovije odluke s pravom su se engleski, a potom i evropski mediji zapitali - da li je Žoze Murinjo zaista izgubio razum?

Naime, kako piše ugledni britanski dnevnik Telegraf, Murinjo je igračima zabranio smijeh i šalu na treninzima, jer želi da pokuša da na sve načine podigne ekipu i vrati je na pobjednički kolosjek. 

Da situacija nije ni najmanje naivna govori i saznanje da atmosfera u svlačionici Čelsija lagano dostiže tačku usijanja. Kapiten Džon Teri i najbolji strijelac Dijego Kosta dospjeli su u žestoku svađu prethodnih dana, a planira se i sastanak „kriznog štaba“. 

Portal Analitika