Abiznis

Katarina Bulatović predsjednica AmCham Montenegro

Na sastanku Upravnog odbora Američke privredne komore u Crnoj Gori (AmCham Montenegro) održanog u petak 11. septembra, donesene su odluke o pozicijama u okviru Upravnog odbora. Za predsjednicu AmCham Montenegro izabrana je Katarina Bulatović, izvršna direktorica kompanije Deloitte. Bulatović je preuzela funkciju koju je u prethodnom dvogodišnjem mandatu obavljao Predrag Lešić.
Katarina Bulatović predsjednica AmCham Montenegro
Portal AnalitikaIzvor

Za potpredsjednicu AmCham Montenegro izabrana je Svetlana Vuksanović, izvršni direktor kompanije Philip Morris, a blagajnik je Nebojša Šćekić, izvršni direktor Sava Montenegro osiguranja. Ostali guverneri bez titule u Upravnom odboru su: Slobodan Janićijević (Coca Cola Hellenic), Savo Đurović (Adriatic Marinas - Porto Montenegro) i Oliver Obradović (Microsoft). Novi članovi Upravnog odbora izabrani su u julu ove godine u okviru redovnog zasijedanja Skupštine Američke privredne komore.

Kao vodeća poslovna organizacija koja okuplja američke, međunarodne i domaće kompanije, AmCham će nastaviti da aktivno radi na unapređenju ekonomskog ambijenta u Crnoj Gori. Naš fokus u narednom dvogodišnjem periodu biće širenje mreže članica, unapređenje poslovnog ambijenta kroz rad komiteta, kao i promovisanje koncepta društveno odgovornog poslovanja.

"Podsjećamo Vas da je Američka privredna komora u Crnoj Gori počela sa radom u novembru 2008. godine i, kao dio globalne mreže, ima cilj da bude jedan od vodećih promotera biznisa u Crnoj Gori. Američka privredna komora je posvećena unapređenju poslovnog ambijenta uCrnoj Goriu cilju privlačenja američkih i drugih stranih investicija", navodi se u saopštenju.

 

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
M Mila K
14.09.2015. 16:37

Mala ramazena skupina poslovnih profila, kojima g-dja Vuksanovic ne pripada po svojim poslovnim rezultatima. Dobro je, prvo, jer ima mnogo kvlaitetnijih poslovnih udruzenja, a drugo, ovo nije sustina crnogorskog zilavog crngorskog malog i srednjeg biznisa, onoga segmenta koji je sustina crngorskog privrednog stabilnog rasta, suprotno losoj javnoj administraciji.

0
1